Uitleg whitlisted jobs in molenbeek.

Een whitelisted job een een baan waar je op een goedgekeurde lijst komt en dan pas deze baan kan uitvoeren. Voor een whitelisted job zijn een aantal zaken waar men aan moet voldoen. Men moet ervaring hebben binnen de roleplay, ook is geregeld tot vaak online zijn een pre! kan men dus niet vaak online zijn dan kan men beter geen whitelisted job kiezen. De minimale leeftijd voor een whitelisted job is 12 jaar, men stapt dan in binnen de laagste rang. Is men 15 jaar en ouder kan men een hogere rang krijgen (indien beschikbaar). Het hangt sterk af van je RolePlay en hoe vaak je online etc bent, of je promotie kunt maken of niet.

Buiten de overheidsbanen zoals Ambulance, Brandweer, Politie, Anwb hebben wij ook whitelisted jobs in de onderwereld. Deze jobs zijn jobs waar men staaltje goede zenuwen moet hebben en niet bang moet zijn soms buiten de boekjes te werken.

Wat houdt onderwereld in?

De onderwereld zegt het al, stap je in de onderwereld van Molenbeek en hou je jezelf bezig met zaakjes die niet het daglicht kunnen verdragen. Denk aan drugs, illegale sterke drank, prostitutie, wapenhandel etc. Je houdt je dus met praktijken bezig die niet toegestaan zijn door de wet.

Er zijn verschillende gangs/groeperingen in de stad die deel uitmaken van dit netwerk. Kom ingame erachter welke er zijn en, wil je solliciteren kun je in onze Discord kijken wie je daarvoor kan benaderen.

Een baan voor de β€œgewone” burger.

Natuurlijk zijn er ook genoeg niet whitelisted jobs te nemen. Hiervoor kan men naar het uitzend bureau gaan en lekker daar solliciteren en direct aan de slag gaan. Bij elk werk begint men onderaan en kan men zich opwerken naar betere functies.

Hier een overzicht van de beschikbare banen.

Taxi rijder
Houthakker
Visser
Tank station medewerker
Mijnwerker
Verslaggever
Slachter
Kleding maker

Let wel op!
Als men een van bovenstaande jobs uitvoert altijd de gepaste werkkleding dragen. Dit is voor je eigen veiligheid, en zo ben je ook verzekerd mocht je wat gebeuren.Voor hulp, informatie of gewoon gezellig kletsen bij Molenbeek RP, kun je Discord joinen door op het bovenstaande logo te klikken.